سه شنبه 30 تير 1405 - Tue 21 Jul 2026
  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 111570
    تاریخ انتشار: 26/آبان/1397 - 16:37
    امیر دریادار سیاری:

    الحاق زیردریایی "فاتح" و "ناوشکن سهند" به نداجا در آینده نزدیک

    معاون هماهنگ کننده ارتش از الحاق ناوشکن سهند و زیردریایی فاتح به ناوگان نداجا در آینده نزدیک خبر داد.

     الحاق زیردریایی "فاتح" و "ناوشکن سهند" به نداجا در آینده نزدیک

    امیر دریادار حبیب‌الله  سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش، در حاشیه همایش بین المللی امنیت، پیشرفت و توسعه پایدار مناطق مرزی و کلانشهرها، فرصت‌ها و چالش‌ها در جمع خبرنگاران گفت: در آینده نزدیک شاهد الحاق ناو شکن سهند و زیر دریایی فاتح به ناوگان نیرو دریایی خواهیم بود.
    وی با تاکید بر اینکه تمامی کسانی که ما را تحریم کردند، بدانند که ما از تحریم سازندگی به وجود می‌آوریم، درباره برخی تحلیل‌ها مبنی بر مواجهه مرزهای کشور با مشکل در پی اعمال تحریم‌های جدید، تصریح کرد: اگر کسی در خارج از کشور پیش‌بینی کرده که امنیت مرزهای کشور در دوران اعمال تحریم‌های جدید دچار مشکل شود، اشتباه کرده و یاوه گفته است.
    دریادار سیاری ادامه داد: مدیریت مرزهای ما به لطف خدا بسیار خوب است. آنچه باعث ایجاد امنیت با این ظریب بالا شده پا در رکاب بودن نیروهای مسلح و همه سازمان های لشکری و کشوری است که در این زمینه اقدام می‌کنند. امنیت خوبی در مرزهای زمینی، دریایی و هوایی برخوردار است. امروز، ایران امن‌ترین آسمان را دارد. همچنین در حوزه دریا و آبهای سرزمینی نه تنها امنیت را در آبهای خود بلکه در خلیج عدن برقرار کردیم.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما